Smörstekt Torskrygg, serveras med säsongens primörer, rostad Amadinepotatis samt skaldjurssås, toppas med handskalade räkor
Skaldjursfärserad Rödtunga/ Bergtunga med champagne-beurreblanc, säsongens primörer, potatis- och palsternackspuré samt dillolja
Gödkalvsytterfilé med potatis- och getostbakelse samt säsongens primörer, serveras med rostad vitlökssky
Oxfilé med Pommes Anna, rostade primörer samt rödvinssås med charlottenlök. Toppas med örtcrème.
Bakad rotselleri med brynt smör, örtmarinerade rostade primörer, örtcrème samt sparrispotatis
Bakad sötpotatis med friterad fetaost, picklade rödbetor samt rostad vitlökscrème
Cheesecake
Crème Brulée med färska bär
Ljus chokladmousse med hallonpannacotta, toppat med mörk chokladtryffel
Blåbärsparfait med syltade björnbär, vaniljhallon och vaniljcrunch